Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відкрили ще один центр масової вакцинації

Featured Video Play Icon

Починаючи від 20 жовтня отримати першу та другу дозу вакцини Pfizer або CoronaVac, містяни зможуть в обласному молодіжному центрі, за адресою – Магістратська, 3.

Для того, аби отримати щеплення, треба прийти з документом, що посвідчує особу, ідентифікаційним кодом або ж декларацією з лікарем.

Спершу пацієнт спілкується з медперсоналом, а вже потім його вакцинують. За останніми статистичними даними, наданими управлінням охорони здоров’я, у Чернігові повністю закінчили курс – майже 22% містян, першою дозою щеплено більше 27%.

В обласному молодіжному центрі вакцинуватимуть по буднях з 15.00 до 19.00, та по вихідних – з 10.00 до 16.00. Наразі в тут працюють 5 навчених сертифікованих працівників.

Вакцинами Pfizer і CoronaVac цього тижня також щеплять у центрах масової вакцинації в ТЦ «Голлівуд» і колишній Деснянській районній раді. У приміщеннях обласної ради і ТЦ «ЦУМ» поки продовжать працювати тільки з вакциною Pfizer. До того ж вакцинами Pfizer, AstraZeneca і CoronaVac щепитися можна в поліклінічних відділеннях міських лікарень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові заповнені 93% ліжок для хворих на Covid-19