Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові на 3 дні перекриють рух на ділянці вулиці Івана Мазепи: як курсуватиме транспорт

Featured Video Play Icon

У Чернігові на три дні перекриють рух автотранспорту на ділянці по вулиці Івана Мазепи – від площі Перемоги до вулиці Музичної. Відповідне рішення ухвалили 20 жовтня на засідання виконавчого комітету міської ради.

На зазначеній ділянці підрядна організація, ШБУ-14, проводить ремонт дороги. Дозвіл на перекриття руху дано аби під час робіт запобігти виникненню аварійних ситуацій. На об’єкті будуть встановлені дорожні знаки, патрульна поліція здійснюватиме нагляд за транспортом.

На час перекриття будуть внесені зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

Так,  тролейбус №4, що їде від Автозаводу за своїм маршрутом по проспекту Миру та вул. І. Мазепи до Площі Перемоги курсуватиме по проспекту Перемоги до залізничного вокзалу.

Тролейбуси маршруту №7 – від міської лікарні, № 2 – за своїм маршрутом по проспекту Перемоги до Площі Перемоги, рух продовжать до залізничного вокзалу.

А автобуси № 3, 17, 30, 35 і 44 – від Головпоштамту за своїми маршрутами по проспекту Перемоги їздитимуть по вул. Попудренка, Промисловій, Музичній, Івана Мазепи.

Автобуси № 36 і 47 від залізничного вокзалу за своїми маршрутами по проспекту Перемоги скерують рух по вулицях Жабинського, Старобілоуській, Гагаріна, Дніпровській, Попова, Текстильників, Самоквасова, Івана Мазепи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові комунальники відновили відбійник біля Катерининської церкви, який постраждав у ДТП