Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові працюватимуть пришкільні літні табори

Featured Video Play Icon

Три тижні спілкування, розвитку творчості та активностей. У Чернігові від 3-го до 21-го червня працюватимуть пришкільні літні табори денного перебування. Відповідне рішення, за інформацією пресслужби міської ради, ухвалили на засіданні виконавчого комітету, 9-го травня. 

Вартість харчування в цих таборах становитиме до 90 гривень за день – сюди входитимуть сніданок, обід і підвечірок. Водночас, дітей, котрі потребують особливої соціальної уваги та підтримки, повністю забезпечить місто і вони харчуватимуться безкоштовно. А це учні та учениці з числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, діти учасників бойових дій, один із батьків яких загинув та зареєстровані як ВПО, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, які мають інвалідність, талановиті та обдаровані, учасники творчих колективів та спортивних команд – повний перелік можна переглянути на офіційному веб-порталі муніципалітету.

Попередньо планується, що пришкільні табори цьогоріч відвідуватиме орієнтовно чотири тисячі дітей, більшість з яких – пільгових категорій, повідомили в управлінні освіти.