Новини

SUMMER CLUB по-коропськи: на Чернігівщині відкрився літній клуб в рамках швейцарсько-українського проєкту

Сьогодні, 24 липня, відбулось урочисте відкриття 10-денної зміни літнього клубу, що діятиме в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні».

Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці Коропська селищна рада.

Протягом цього періоду 200 учнів 2-6 класів Коропської школи розпочинатимуть свої ранки з руханок, братимуть участь у заняттях з арт-терапії, займатимуться фізкультурою та художньою творчістю, відвідуватимуть екскурсії, уроки безпеки та заняття з психологічної підтримки.Із дітьми займатимуться керівники груп, вчителі школи та керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості.

Коропська громада стала переможницею конкурсного відбору для створення літніх клубів. Відбір проходив серед 430 територіальних громад з усієї України. Команда швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» обрала 50 громад-переможниць – серед яких і Коропська.

Для роботи клубу проєкт DECIDE надав канцелярське приладдя, товари для творчості, спортивний інвентар, книжки, настільні ігри, пазли, принтер та інше. А педагоги, залучені до роботи літнього табору, пройшли спеціальне онлайн-навчання.