ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові перекриють ще одну ділянку дороги на Любецькій: як курсуватиме громадський транспорт

Featured Video Play Icon

Для проведення робіт з реконструкції водогону 24 травня у Чернігові перекриють ще одну ділянку дороги по вулиці Любецькій, а саме від Ріпкинської до Козацької. Обмеження руху триватиме до кінця осені. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 23 травня.

– Є два варіанти, або їх не робити і доведеться робити через рік-два інші роботи і люди постраждають ще більше, значно більше від того, що мережі старі або вже ж потерпіти. Немає у нас, на жаль, іншого варіанту, – зазначив в. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

– Одночасно все перекрито не буде, але ми рухаємося далі, ми першу частину вже закінчуємо до Ріпкинської, закінчують роботу підрядні підприємства, які замінюють трубопровід. Наступним ми оголосили процедуру і переможець буде робити асфальтне покриття, – повідомив начальник управління ЖКГ ЧМР Ярослав Куц.

Після перекриття ділянки зміни відбудуться і в схемі руху тимчасового автобусного маршруту номер 29, повідомляють в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку. Об’їзд перекритої ділянки відбуватиметься по вул. Козацька та проспекту Миру. Рейси через школу № 13 будуть відсутні. Дістатися до навчального закладу та “Ріпкинської бази” можна через зупинку “Магазин інструменти” на вул. Старобілоуська повз яку курсують автобусні маршрути № 25, 25А, 26 та 31. Задля розвантаження руху на дорогах, виконуючий обов’язки міського голови Олександр Ломако також доручив переглянути та скорегувати роботу світлофорів.