НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Туристичні послуги в одному додатку

Featured Video Play Icon

Подорожувати Містом легенд стане вигідніше! Залучити ще більше туристів до Чернігова планують у новому туристичному сезоні. Задля цього  представники ТІЦу спільно з провідними розробниками України мають намір впровадити в дію  цікавий  смарт сервіс, за допомогою якого гості обласного центру  зможуть планувати маршрути, купувати квитки у музеї, бронювати готелі, відвідувати  заклади харчування, користуючись при цьому суттєвими привілеями та знижками. Це щось на кшталт сіті-картки, але ще простішого  і зручнішого  у використанні – мобільного додатку. Переваги та можливості такого ноу-хау обговорювали з потенційними партнерами проекту – представниками сфери гостинності Чернігова.

За допомогою нового мобільного додатку Чернігів підніметься на  вищий щабель, адже  такий сервіс успішно працює в найрозвиненіших країнах Європи і користується неабияким попитом серед туристів. Запровадження   новації  вигідно як для  міста, так і для представників бізнесу – готельєрів та рестораторів, каже Катерина Литвин. Подібних розробок  в Україні ще немає. Чернігів у цьому плані має стати першим. Головне наразі  залучити якнайбільше партнерів , зазначає Катерина Литвин.

Концепція – презентація  нового  смарт сервісу  запрошених гостей привабила, більшість з позитивом  поставилися до ідеї створення такого туристичного продукту і налаштовані на співпрацю.

Якщо представники культури та бізнесу дадуть згоду і бажаючих долучитися  до проєкту   побільшає,  то вже з квітня місяця  мобільний додаток запрацює.