Факт-новини: оперативні сюжети

Трагедія на Десні

Featured Video Play Icon

Неподалік пляжу ” Золотий берег ” на необстеженій території  Десни в неділю о 20.00 потонула 38- річна  жінка. Родом вона з Чернігова, хоча працює в столиці. Потерпіла – мати п’ятьох дітей, наймолодшому сину немає ще й двох років. Повідомлення про  трагедію  надійшло  близько 22 години 9 серпня. Рятувально-водолазна служба вночі не працює, а тому минув час.   Про це розповів Григорій Годун, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  міської ради, який в понеділок з ранку  перебував на місці події.   

За інформацією свідків,  компанія святкували день будівельника,  жінка зайшла у воду і потонула. Всі бачили, як вона   плавала, а потім пішла під воду. Водолази проводять пошукові роботи з 10-ї ранку, перевірили чималу територію річки та  поки результатів   немає.

Чернігівці, які тут рибалять чи не щодня, ошелешені новиною. Кажуть, вчора вони тут також були, та тільки вдень, а тому компанії не бачили. Не на камеру чоловіки кажуть,  купатися в цьому місці    занадто  ризиковано, а тому потрібно бути занадто сміливим. Дуже велика глибина і сильна течія, а тому, припускають, тіло жінки вже віднесло далеко.  Пошукові роботи триватимуть, і коли вони закінчаться   водолази прогнозувати  не беруться.