Факт-новини: оперативні сюжети

«Лейся, песня» на Голубих озерах

Featured Video Play Icon

Звичну тишу Голубих озер порушує час від часу не тільки пташиний спів, а й виступи гастролерів.   У минулі вихідні у мальовничому куточку природи гостював ансамбль”Лейся, песня”. Концерт золотої пісенної колекції  ВІА-жанру привернув увагу не тільки відпочивальників, а й шанувальників естради. 

Шлягери 70-х “Песенка сапожника”, “Верба”, “Прощай”, “Клен”,”Обручальное кольцо”, “Родная земля” та багато інших пісень з минулого витримали перевірку часом і продовжують тішити слух глядачів. Музиканти зізнались, що перед виходом на сцену ще не знають, які саме пісні заспівають.  Адже в репертуарі їх дві сотні.

Кожен хіт зустрічали оплесками, позитивними емоціями, а це є свідченням того, що музиканти справдили очікування публіки.  Завдячуючи відомому в Україні музиканту та продюсеру Геннадію Федосову та останньому керівнику “Лейся, песня” Леоніду Смілянському на нашій сцені з’явився професійний колектив, який представляє культуру вокально-інструментальних ансамблів та продовжує традиції легендарного ВІА “Лейся, песня”, одного з ведучих колективів радянської естради.

За п’ять років колектив Геннадія Федосова побував з концертами у багатьох куточках країни.  У рамках цьогорічного Всеукраїнського туру був запланований концерт”Лейся, песня” у Чернігові, але гастрольний графік зірвала пандемія.