НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Теплі слова на адресу чернігівських комунальників

Featured Video Play Icon

Без великих зібрань та урочистостей. Так скромно цього річ відсвяткували День працівників ЖКГ у Чернігові. Припало  свято на неділю, 21 березня.

Але добрі та приємні слова  на адресу працівників галузі  звучали не тільки день в день. Оперативна нарада у міського голови у вівторок, 23 березня, розпочалася саме з них.

Згідно з рішенням Правління ГО ” Єдина родина Чернігівщина”  її очільник Микола Шанський вручив подяки тим комунальним організаціям міста , з якими їм доводиться стикатися по життю найчастіше.

Керівникам комунальних підприємств  Чернігівської міської ради,  «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», ” ЖЕК -10″ та ” Зеленбуд”,  вручили відзнаки від родин  героїв України та подякували їм за  догляд за  дубками на Алеї Героїв у Зеленому гаю , за пам’ятними меморіальними плитами та дошками встановленими на будинках та фасадах навчальних закладів , а також за похованням на території кладовища Яцево.

У свою чергу міський голова Владислав Атрошенко теж привітав  працівників ЖКГ зі святом. Побажав їм здоров’я та наснаги.