Факт-новини: оперативні сюжети

Технологія залякувань набирає обертів

Featured Video Play Icon

Історія з листами від народних депутатів України з погрозами на адресу заступниці Міністра молоді та спорту України Ніни Лемеш та ректора Чернігівської  пенітенціарної академії набула свого логічного продовження. Як повідомляє Владислав Атрошенко, в цих офіційних паперах народні обранці наголошували на тому , що ці люди не мають права відвідувати будь які політичні зібрання, мабуть, за виключенням партії ” Слуга народу”. Нагадаємо, ці посадовці були присутні на обласній конференції політичної партії ” Рідний дім”, яка проходила у суботу, 20 червня, у Чернігові. Адекватна реакція лідера  “Рідного дому” не забарилася.

-В цих листах порушена низка законів. Практично, це – залякування, – каже мер. –  Якби це була думка за обіднім столом, хай би була. Оскільки народний депутат це – посадова особа, діє в публічний спосіб, звертався до Міністра  як представник законодавчої влади до виконавчої. Треба надати оцінку. Ми правову оцінку надаємо свою. Робим сертифікований переклад і направляємо у всі Посольства в Україні, щоб ці листи прочитали посли і зробили відповідні висновки.

 При цьому міський голова наголосив на тому, що технологія залякувань за кілька місяців до старту місцевих виборів вже набирає обертів. Владислав Атрошенко повідомив про те, що він та його прихильники вже отримували певні  попередження та телефонні поради. 

-Чим більше нас будуть залякувати, тим кращі результати на виборах будуть, каже міський голова. – Люди це розуміють. На ці граблі наступали вже дуже багато влад. Ті, які заявляли, що прийшли на віки. Де ця влада зараз? У Ростові, в Росії. Всі, хто йде по шляху залякувань, закінчать так само погано, як і попередні.  Якщо ця влада вважає, що вона вічна, точно не буде вічною. Нагадаємо, Владислав Атрошенко неодноразово наголошував на тому, що не боїться людей і  ходить містом без охорони.