НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Табір “Перехрестя-Юнь-2021” зібрав активну молодь Чернігова

Featured Video Play Icon

Активній молоді – яскравий відпочинок. 15-й табір молодіжного активу “Перехрестя-Юнь-2021” 25 серпня зустрів своїх вихованців. Окрім спортивних заходів, квестів, розважальних заходів, на базі дитячого табору “Юний турист”, 50 старшокласників та першокурсників вивчатимуть основи проєктного менеджменту, а також практикуватимуться у створенні власних проектів.

Ідея створення такого табору виникла ще у 2005 році. Його мета – популяризація розвитку активної молоді. Неформальна освіта по типу “Перехрестя” вітається не тільки в українських ВИШАХ, а й за кордоном. Тут, під керівництвом спеціалістів, хлорці та дівчата зможуть написати власний проєкт.

Три проекти випускників молодіжного активу “Перехрестя-Юнь” стали переможцями бюджету участі і будуть реалізовані у Чернігові. Активна молодь, яка вже не відповідає віковій категорії, також може потрапити до цього табору. Так 17-річна Юліана та 20-річний Ярослав вже кілька років поспіль працюють тут помічниками вожатого.

Лише минулого року у зв’язку з карантинними обмеженнями табір не відкривали. Цьогоріч “Перехрестя-Юнь” працюватиме до 30 серпня. Задля поглиблення знань отриманих тут для його випускників протягом року проводитимуть різноманітні тренінги.