Факт-новини: оперативні сюжети

Сумна поразка «Десни»

Featured Video Play Icon

16 липня на стадіоні ім. Гагаріна в передостанньому турі УПЛ зустрілися футбольні команди “Десна” та “Олександрія”. Це була крайня гра чернігівців на рідному полі.

З першого сигналу арбітра сіверяни взяли ініціативу в свої руки і вже на 9-й хвилині Тамм забив м’яча у ворота суперника. Але на 17-й хвилині матчу олександрійці зрівняли рахунок: 1-1. Чернігівці тримали оборону і у першому таймі не дали вийти вперед суперникам за кількістю забитих м’ячів. Після заміни гравців, другий тайм був розгромним для нашої команди і, не зважаючи на активні дії у нападі, сіверяни не змогли забити жодного голу, в той час, як гості відірвалися на 2 м’ячі і завершили гру з рахунком 1-3.

–Для нас дуже важлива перемога, – каже тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран. – Тому, що ніяк ми не могли перемогти Десну, а Десна дуже серйозна команда на контратаки. І сьогодні ми побачили, що правильно зробили все і по замінах, і по складу, і хлопці вийшли, і досягли бажаного успіху.

За словами тренера “Десни” Олександра Рябоконя, наша команда не змогла перебороти ситуацію, особливо, коли поступалися рахунком і треба було щось змінювати.

— Сподівався, що люди, котрі вийдуть у другому таймі, підсилять гру, – зізнається тренер ФК «Десна» Олександр Рябоконь. –  Суперник зіграв дуже організовано і на швидких атаках забив ще два мечі.

Максимально підтримували нашу команду фанати, котрі завжди вірять в перемогу “Десни”. Зараз “Десна” посідає четверте місце турнірної таблиці з п’ятьдесятьма п’ятьма очками. Нагадаємо, що фінальна зустріч з ФК “Зоря” відбудеться на виїзді 19 липня.