НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Сучасні “махновці” на в`їзді до Чернігова чи поліцейсьці патрулі?

Featured Video Play Icon

Хто має зупиняти перевантажені фури, щоб вони не руйнували новий асфальт на вулицях міста, особливо  влітку?  Цю проблему у передчас підготовки бюджету наступного року обговорювали на оперативній нараді у Владислава Атрошенка. Розглядали різні варіанти співпраці міської влади та поліції. Бо лише їх патрулі  та фахівці  Укртрансбезпеки, згідно з чинним законодавством України, мають право зупиняти фури і контролювати їх вагу. Міська влада бере на себе встановлення вагів на в`їздах до Чернігова.

  • Якщо це питання має чітке рішення і поліція зможе забезпечити сталу  роботу, тоді варто йти на витрати. Проконсультуйте, які вагові комплекси  потрібні, щоб перевантажені фури у літній період по місту не їздили. Поки це питання не вирішено,І фури продовжують їздити містом, – з таким проханням Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до управління національної поліції у Чернігівській області.

Це питання має бути опрацьоване до прийняття бюджету на 2021 рік , акцентував у своєму дорученні Владислав Атрошенко, бо влітку це буде робити вже пізно. Кошторис наступного року  розглядатимуть у грудні.