НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Затримали підозрюваних

Featured Video Play Icon

Чернігівська поліція ввечері 24 листопада на трасі Київ-Чернігів  затримала підозрюваних, що причетні  до  нападу на директора стадіону імені  Юрія Гагаріна Олександра Овчаренка. Поліція зупинила автівку, за кермом якої був 28-річний киянин. В автомобілі правоохоронці  виявили  бронежилети, рації та інші речові докази, які відправили на проведення  відповідних експертиз. Поліцейські вилучили  транспортний засіб  та помістили його на штраф майданчик.

Крім того, у ході слідчих дій  оперативникам  вдалося встановити особи ще близько десяти молодиків, причетних до організації хуліганських дій на стадіоні.

Нагадаємо, 24 листопада  група невідомих осіб вдерлася до кабінету  директора стадіону імені Юрія Гагаріна Олександра Овчаренка. Силоміць витягнула  чоловіка на вулицю, побила і кинула до сміттєвого баку. Поліцейські продовжують розслідувати обставини інциденту. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб), максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.