Факт-новини: оперативні сюжети

Розваги в умовах карантину

Featured Video Play Icon

  Яку профілактику проводять у торгово-розважальному центрі?

Менеджер торгово – розважального центру Чернігова Інна Кужель показує люмінометр. Цей пристрій має виміряти наявність бактерій на будь – яких поверхнях за лічені секунди. Перевіряє ту ж саму поверхню і після дезінфекції.

З 12 березня в одному із найбільших торгово – розважальних центрів Чернігова посилюють заходи безпеки. Кожні 2 години тут проводять додаткове вологе прибирання та дезинфекцію місця, які мають безпосередній контакт із поверхнею рук та шкіри.

Охоронники торгово – розважального центру за допомоги спеціального пристрою вимірюють температуру у відвідувачів з підозрою на гострі респіраторні інфекції. Якщо побачать симптоми застуди, рекомендують покинути територію центру.

Посилили заходи безпеки і орендатори закладу. Належну профілактичну роботу проводять і в дитячому розважальному комплексі центру.  Ольга Малецька каже. що для індивідуальної гігієни є антисептики, які пропонують дітям і їх батькам. Через кожні 2 години тут роблять вологе прибирання і провітрювання приміщень. 

Разом з тим реакція чернігівців на роботу торгово – розважального центру доволі різноманітна. У дописах на сторінках соцмереж жителі міста обурені тим, що комплекс працює і надає послуги не лише для дорослих, а й для дітей, в той час, як в інших містах України розважальні центри не функціонують, а в самому Чернігові почали діяти карантинні заходи щодо протидії коронавірусу.