НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Ремонт на вулиці Олександрівській на фінішній прямій

Featured Video Play Icon

Олександрівська – одна з вулиць, яка веде на виїзд з міста. 7 жовтня на ділянці протяжністю 615 метрів, працівники “ШБУ-14” вкладають останній шар дорожнього покриття. Працює 20 одиниць техніки.

На дорозі нанесуть розмітку, зроблять освітлення, облаштують зелену зону та зупинки. На час ремонту рух автотранспорту на Олександрівській перекритий. До 10 жовтня виїхати з міста можна по вулиці Багряного. За словами Олександра Харчука, кошторис поточного середнього ремонту цієї ділянки становить 15 млн. грн.

Олександрівська – остання з вулиць, де передбачено ремонт у рамках реконструкції об’їзної дороги Кільцева – 1-го Травня – Малиновського – Шевченка. Головне завдання проєкту – розвантажити від транзитного транспорту магістральні вулиці, пустити основний потік машин в об’їзд густозаселених житлових кварталів.

Через проблеми з постачанням піску ремонт призупинився майже на місяць. Серед труднощів реалізації проєкту Олександр Харчук також називає переноси чисельних підземних комунікацій. Роботи по вулиці Олександрівській планують завершити до 15 жовтня.