Факт-новини: оперативні сюжети

Про чутки навколо колеса огляду

Featured Video Play Icon

Колесо огляду на розі вулиці Єлецької та проспекту Миру. Проєкту ще немає, але у соціальних мережах вже  розгорнулася активна дискусія. Ідея обростає неймовірними припущеннями.

-Буде збитковим і  буде ресторан. «Бред» сивої кобили. Ніколи не буде ресторанів, – каже міський голова Владислав Атрошенко. – Така єресь там, такі фантазії. Просто дивуєшся. Буде відкритий конкурс , бюджет нічого не втратить. Колесо буде додатковою родзинкою, яка привабить туриста. Я переконаний, це буде більше плюсів ніж мінусів.

 Аби розвіяти певні  чутки, міський голова у черговий раз наголосив, що з траси Київ – Чернігів  колеса огляду не буде видно. Щодо цінових інсинуації та можливих інвесторів, з якими вже сьогодні хочуть особисто познайомитися інтернет користувачі, Владислав Атрошенко дав конкретне пояснення.

-Ми вимоги виписуємо технічні. Ціна – витрати інвестора, – каже мер. – Все буде в ціні. Це буде прозорий конкурс. Профільні оператори. Якщо зацікавить, зі світовим іменем оператори. Ще раз наголошую, це для бюджету  не буде коштувати ні копійки. Ми, навпаки, заробимо на цьому))

 Проект розміщення  колеса огляду винесуть на громадське обговорення, запевнив у черговий раз міський голова.  При цьому , якщо на цей час встигнуть прийняти Закон про місцевий референдум, тоді, якщо буде фінансово доцільно, проєкт може стати предметом його уваги. Владислав Атрошенко впевнений , що  90% містян підтримає цю інвестиційну пропозицію. Міський голова наполіг на тому, аби пришвидшили розробку проекту встановлення колеса огляду, бо лише тоді можна буде проводити його предметне  обговорення.