НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Повернення за парти

Після локдауну  діти у Чернігові повернуться до школи. Наразі, за дорученням міського голови , у навчальних закладах міста мають розробити чіткий графік уроків як для початкових ,так і для середніх та старших класів.

– Навчання повинно розпочинатися не раніше 9-ї години. Це треба опрацювати окремо по кожному навчальному закладу та по кожному класу, а також чітко вказати перелік предметів, які викладатимуть дистанційно. Тобто однозначно повинна вирішитися задача, щоб у громадському транспорті не було колапсу і щоб транспорт не став точкою небезпеки розповсюдження захворювання, коли до школи поїде ще 18 тисяч дітей, – підкреслив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко

Алгоритм дій по кожній школі та  класу мають визначити до 19 травня  і оприлюднити його на сайті управління освіти, – акцентував Владислав Атрошенко. При цьому для 1-4 класів принципово після 25 січня нічого не зміниться. Вони будуть навчатися у першу зміну за звичним розкладом, – повідомив начальник управління освіти ЧМР Василь Білогура.

З 11 січня після  зимових канікул  у школах розпочався освітній процес. Всі класи без виключення працюють у дистанційній формі.

Дитячі садочки приймають діток у звичному режимі.