НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Переможці Бюджету Участі

Featured Video Play Icon

Голосування за проєкти Бюджету участі наразі завершено. На Бюджет участі 2021 подали 42 великих та 27 малих проєктів. Кошторис на їх реалізацію складає більше двадцяти мільйонів гривень. 16 жовтня у міській раді Чернігова підбили підсумки цьогорічного голосування.

Число переможців зрівнялось: 11 великих та 11 малих проєктів. Усіх нагородили символічними подарунками та привітали з перемогою. Автори розповіли про свої проєкти та подякували усім небайдужим чернігівцям, що підтримали їх ініціативу.

Серед переможців цьогоріч здебільшого переважають навчальні заклади. Це не залишилось непоміченим іншими учасниками проєкту. Кирило Дорондов, автор проєкту міні футбольного поля, обурений. Чоловік пробує свої сили у Бюджеті участі вже другий рік поспіль, але програє. Його проект підтримало 1200 чоловік, проте він не пройшов, тому Кирило зі скаргою вирішив звернутись до міської ради. Начальниця відділу звернень громадян, Ірина Брусильцева вислухала усі зауваження, та зазначила, що слід звернути увагу на проєкти, які не пройшли, проте набрали велику кількість голосів.

Проєкти переможців будуть реалізовані протягом 2021 року.