НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Перебігав дорогу – потрапив у реанімацію

Featured Video Play Icon

На перехресті вулиць Рокосовського і Всіхсвятської у Чернігові трапилась ДТП. 10 листопада, близько вісімнадцятої години тролейбус №8 збив на “зебрі” пішохода, що переходив дорогу на червоне світло. Інспектори встановили, що 38 – річний водій, керуючи тролейбусом, здійснив наїзд на пішохода, чоловіка приблизно років 40 -45. Його з численними травмами госпіталізувала карета швидкої допомоги.

Чоловік потрапив до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні №2. Особу потерпілого вдалось встановити тільки у лікарні. Після чого одразу повідомили сім’ю постраждалого. За словами В’ячеслава Святушенка, завідувача відділенням анестезіології, чоловіка доставили у відділення у стані клінічної смерті. У нього струс головного мозку, закрита черепно – мозкова травма, а також пошкодження черевної та грудної клітки.

Наразі працівники правоохоронних органів відкрили кримінальне впровадження за статтею 286, частиною 2 – порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого потерпілий отримав тілесні ушкодження.