НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Оновлену площу біля ЦУМу в Чернігові – відкрили

Featured Video Play Icon

Нове тверде покриття, освітлення, зелені зони з клумбами та кашпо і навіть креативні сидіння. Відтепер територія для відпочинку містян біля Центрального універмагу стала сучасною і європейською.

Чернігівці такі зміни підтримують. 9 липня у Чернігові відкрили оновлений майданчик напроти фасаду ЦУМу. За останні півтора роки тут зробили капітальну реновацію будівлі, змінили назву й оновили площу. Роботи проводили за кошти інвесторів, за підтримки міської ради та управління ЖКГ.

Бізнес має бути відповідальним і допомагати громаді розвивати місто, кажуть представники торговельного центру. Але передусім вони вдячні міській владі за партнерство. У проєкті не було передбачено рекламного екрану – бігборду, тому його демонтували й перенесли. Тим паче, що він уже не відповідав естетичному вигляду оновленої площі.

Разом з тим, інвестори обіцяють в наступному році покращити зону і з боку вулиці Київської.

Владислав Атрошенко в свою чергу також подякував підприємцям за їх внесок у розвиток Чернігова і попросив інших підприємців долучатися до такої ініціативи. Бюджетні кошти, які могли витратити на реконструкцію цієї території, тепер можна буде спрямувати на придбання нового тролейбуса, чи облаштування нового скейт-парку або майданчиків для вигулу собак, підсумував Владислав Атрошенко.