НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові побудували другий скейт-парк

Featured Video Play Icon

Чудовий подарунок до Дня міста отримали любителі екстремального катання. У Березовому гаю для них облаштували скейт-парк. Розпочали будівництво цієї активної зони відпочинку ще місяць тому, нині всі роботи майже завершені. Залишилося тільки привести до ладу територію, що біля огорожі.

З проханням побудувати скейт-парк саме у Березовому гаю, звернулися до міської влади мешканці мікрорайону, адже у парку відпочиває багато молоді, а поруч мешкає чимало підлітків, які захоплюються катанням на самокатах та скейтах. Майданчик побудували за кошти громади. Його вартість за тендером складає 3 мільйони 256 тисяч гривень. Попри те, що офіційного відкриття скейт-парку ще не було, активні відпочивальники не чекають і вже випробують нові фігури. Серед них і 14-річний Ярослав Тарасовець, який приїхав з району Лісковиця спеціально, аби покататися тут на своєму самокаті.

Чернігівці, які мешкають в цьому мікрорайоні, новій споруді також радіють.

Кажуть, тепер їхні діти матимуть можливість кататися біля дому, і потреба щоразу їздити до центру відпаде.

Зазначимо, це вже другий скейт-парк у Чернігові. Перший з’явився в обласному центрі торік навпроти ЦУМу. В майбутньому у місті планують побудувати їх і в інших районах. На черзі розглядають мікрорайон Масани.