Факт-новини: оперативні сюжети

Не там поставили кому

Featured Video Play Icon

Чернігівка Світлана разом з дочкою показують нові квитанції за газ. Показання лічильника, що Світлана подавала власноруч, та розрахунок, який зробила газова компанія, різняться. У квартирі, про яку йдеться, ніхто не проживає вже рік, тому кожного місяця цифри однакові, стверджує Світлана.

Жінка розповідає, що у першу чергу звернулась у Клієнтський простір 104. ua Регіональної Газової Компанії, де у відповідь на свою проблему отримала неоднозначні роз’яснення.

Щоб з’ясувати проблемні питання до Клієнтського простору вирушила і наша знімальна група. Перед входом величезна черга. Хтось з абонентів стоїть тут ще з ранку, хтось тільки займає чергу. Як виявилось, не одна Світлана має подібні запитання.

Співробітники клієнтського простору проблему розбіжності показників не заперечують, адже з подібним вже не раз мали справу. Пояснюють, помилки можуть виникати через різні чинники, частіше технічні. Неодноразово виникали ситуації, коли сам споживач подав дані невчасно або ввів помилкові цифри.

За словами Алли Леоненко, якщо у споживача є розбіжності у показниках, потрібно надати фото лічильника та показники у Клієнтський простір 104. ua. Потім слід оформити відповідну заявку і до споживача відправлять контролера для звірки даних. Усю процедуру можна здійснити і в онлайн режимі через вайбер – бот. В разі підтвердження даних, здійснюється перерахунок показників, відповідно і розмір плати.