Факт-новини: оперативні сюжети

Нарколабораторія під дахом

Featured Video Play Icon

Нарколабораторію  у власному будинку  колишнього поліцейського  виявили на Чернігівщині. Вартість вилучених психотропів складає за цінами ” чорного ринку” майже пів мільйона гривень. Наркодилера затримали працівники управління боротьби з наркозлочинністю та чернігівської поліції. За матеріалами  Департаменту боротьби з наркозалежністю , слідчі Чернігівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження.

  • Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області ДВБ НПУ отримали інформацію про незаконну діяльність мешканця області, пов’язану з наркотичними засобами та психотропними речовинами. Під час перевірки з’ясувалося, що до незаконних дій  причетний 34-річний колишній поліцейський. Зловмисник вдома облаштував нарколабораторію,  де виготовляв психотропні речовини. Потім заборонений товар розповсюджував серед мешканців Чернігівського району. Оперативники боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками Чернігівського управління ДВБ НПУ, слідчими поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігуранта.

 Під час заходів виявлено та вилучено амфетамін, марихуану, прекурсори, зброю та набої, приладдя для виготовлення психотропів, ваги, банківські картки.  Речові докази направлено на дослідження,- проінформував начальник управління боротьби з наркозалежністю в Чернігівській обл. Департаменту боротьби з наркозалежністю НПУ Дмитро Лісниченко. Слідчі чернігівської поліції готуються повідомити  фігуранту про підозру одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Після проведення експертизи діям чоловіка буде  надано додаткову  правову кваліфікацію. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, – констатують у  Департаменті боротьби з наркозлочинністю НПУ.