Факт-новини: оперативні сюжети

Спортивні танці – свято краси і грації

Featured Video Play Icon

27 вересня під Черніговом проходив Всеукраїнський конкурс спортивних бальних танців CHERNIGIV GOLD CUP-2020, в якому взяли участь 450 юних  танцюристів – пари з Чернігова і Чернігівської області, Києва, Харкова, Сум та інших міст. За словами організатора турніру Алли Гордієнко,   зала  дозволяє зібрати  і більше учасників, але зважаючи на пандемію коронавірусу,  це також багато.  Для порівняння, в цей же час проходили змагання в Києві, там зібралося 150 учасників.

Свято краси і грації проходило за сприяння   підприємця-мецената Романа Резніка. Він переконаний, що місту потрібний Палац спорту, тоді змагання будь-якого рівня можливо буде проводити в Чернігові. 

Незалежне оцінювання турніру  забезпечували судді міжнародного класу, такі як  Максим Буланий, Віктор Кравчук, Олена Мартинова, Дмитро Шилов та інші,  головний суддя турніру – Андрій Оксененко. Підтримували конкурсантів батьки і тренери.  Привітав учасників змагань і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.  Конкурс проходив у три етапи за латиноамериканською і європейською програмами. Наступний танцювальний турнір CHERNIGIV GOLD CUP   відбудеться 30 травня 2021р.