Факт-новини: оперативні сюжети

На Малиновського вкладають нижній шар асфальту

Featured Video Play Icon

Ранок понеділка. На перехресті вулиць Шевченка-Малиновського активно працює дорожня техніка. Тут на ділянці, протяжністю 250 квадратних метрів, розпочали вкладати асфальт. Поки закатують нижній шар.

Стартували ремонтні роботи на даному об’єкті близько двох місяців тому. Проводяться вони рамках поточного ремонту. Проєктом тут передбачена повна заміна конструкції дорожного одягу. Невдовзі дорога тут буде підсиленою і сучасною, а, головне, зможе витримувати значні навантаження.

Асфальтувати ділянку будуть протягом декількох днів, за нижнім шаром – вкладатимуть фінішний верхній. Далі–на кінець тижня – з цієї сторони відкриють рух для транспорту, а по тій, де курсують автівки, перекриють і приступлять до виконання аналогічних робіт. Завершать і другу частину траспортної розв’язки у вигляді кола.

Така поетапність необхідна, аби в процесі ремонту розвантажувати потоки, каже Олександр Харчук.

Нагадаємо, цього річ заплановано відремонтувати 3.5 кілометри доріг у напрямку Шевченка- Малиновського- Кільцева-1 травня. Проєкт реалізується, як за кошти міського бюджету, так і за рахунок субвенції з державного Дорожнього фонду. Коли роботи завершаться, транзитний вантажний транспорт частково змінить напрям руху. Буде їхати вулицею Кільцевою до вулиці 1-го травня, потім вулицею Олександрівською, на Малиновського і на вулицю Шевченка. Завершити усі роботи мають до початку серпня.