ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

На кладовищі «Яцево» провели ямковий ремонт дороги

Featured Video Play Icon

На чернігівському центральному кладовищі «Яцево» відновили асфальтне покриття. Воно значно постраждало внаслідок ворожих обстрілів у березні минулого року. За словами начальника виробничої бази Костянтина Борсука, комунальники прагнули встигнути провести ремонтні роботи до початку поминальних днів, адже очікують на велику кількість містян, що збиратимуться біля могил близьких та наводитимуть лад.

-Центральна алея і у кварталах, де були великі такі розрушення, там були проведені роботи. Були проблемні ділянки такі, де попадання боєприпасів, мінами порозбивало, воронки. Було тимчасово засипані, ми засипали все це, але ж для такого трафіку повинно щоби вже заасфальтовано. Ямочний ремонт, але ж уже машини будуть пересуватися в нормальному режимі, – розповів начальник виробничої бази «Яцево» Костянтин Борсук.

Комунальники відновили і пошкоджений під час бойових дій водогін та забезпечили водопостачання до 60 колонок. Також, аби скерувати потоки автомобілів, зараз ущільнюють покриття на ділянці з боку дороги на село Товстоліс.

– Там дорога не асфальтована, але ж із твердим покриттям. Щоби комфортабельно можна було виїжджати, тому що очікується великий трафік. Засипається осколом і катком катають, щоби ущільнити, – зазначив  Костянтин Борсук.

Напередодні поминальних днів рятувальники повторно обстежили територію кладовища. Але в разі знаходження підозрілого предмету варто повідомити про це працівникам цвинтаря.