Факт-новини: оперативні сюжети

Митрофанов готується до нового бою

Featured Video Play Icon

За півтора  місяці до бою – виснажлива підготовка. Чернігівський боксер, середньоваговик Дмитро Митрофанов готується  до нового поєдинку. Попередньо він запланований на жовтень цього року. Вже днями майстер спорту міжнародного класу з боксу  поїде  до Києва тренуватися більш серйозно зі спаринг-партнерами. А сьогодні він тут, у Чернігові відпрацьовує усі свої навички і  прокачує м’язи.

Такі  тренування по 2 рази щодня разом із тренерами  допомагають тримати форму і психологічно налаштовують на змагання і перемоги.  Один із перших наставників Дмитра у боксі  Вадим Казанін  поруч із ним уже близько 20 років. Тренер розповідає,  секрет успіху Митрофанова – в його відданості  справі і любові до тих, хто його супроводжує протягом життя.

У  свої 30  років Дмитро має багато здобутків: майстер спорту міжнародного класу, бронзовий призер чемпіонату Європи, триразовий чемпіон України, переможець Всесвітньої універсіади, учасник Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня. Нині він має 10 поєдинків у професійному боксі, у 9 з яких здобув перемоги  й має одну нічию. Загалом Митрофанов за всю   кар’єру  провів близько 500 боїв. Стати боксером мріяв з дитинства.

Тренер Вадим Казанін  їздить із боксером  чи не на всі поєдинки. Найтяжчий, каже був у Казані на Всесвітній літній  універсіаді в  2013 році.

Він  має веселу вдачу і цілеспрямований характер, розповідає про Дмитра ще один тренер  Андрій Корець. А в ринзі робить усе можливе й неможливе.

Не так давно, 1 серпня, він провів свій переможний бій проти представника Чехії Анатолія Хунаняна. А зараз  активно готується до  змагань, що проходитимуть в США. Чернігівський боксер  буде  спаринг – партнером, допомагатиме у підготовці до бою українському боксеру, чемпіону світу Василю Ломаченку. Головна  ж мета  Митрофанова – стати чемпіоном світу серед професіоналів.