Факт-новини: оперативні сюжети

Педагоги міста готуються до навчального року

Featured Video Play Icon

26 серпня, напередодні нового навчального року в мерії зібралася освітянська спільнота міста. Тут проходила щорічна серпнева педагогічна конференція. Підбивали підсумки минулого навчального року, аналізували стан підготовки до нового, обговорювали нововведення та початок занять під час адаптивного карантину.

Заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що сфера освіти була і є одним з головних пріоритетів у роботі чернігівського міського голови та міської влади в цілому.

Новий навчальний рік починатиметься в особливих умовах, з особливими заходами безпеки для учасників освітнього процесу, повідомив під час конференції начальник управління освіти міста Василь Білогура.

Учасники педконференції переглянули відеозвіт про те, які роботи були зроблені у навчальних закладах – про модернізацію будівель, про технічне переоснащення закладів тощо. За плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагородили педагогів державними нагородами та відзнаками міської та обласної рад. Так, директорка ліцею № 15 Олена Жовтопляс та директорка дошкільного навчального закладу №59 Антоніна Люта залишають стіни своїх закладів і йдуть на пенсію. Їм щиро подякували за сумлінну і бездоганну працю і подарували сертифікати до санаторію.

А святковий настрій для педагогів створював викладач Чернігівської школи мистецтв Максим Медведєв.