НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Ще один крок до тварин

Featured Video Play Icon

Близько двох років  тому  в Чернігові запрацював ветеринарно – стерилізаційний центр «Крок до тварин». Комунальне підприємство  допомагає вирішити проблеми  безпритульних тварин. Відтепер це можна буде робити  ще  ефективніше. Меморандум про співпрацю  з  організацією, яка на меценатських засадах допомагає тваринам , підписали у  Чернігівській міській  раді.

Команда із семи фахівців представництва міжнародної організації вже тиждень  працює на базі КП «Крок до тварин» в Чернігові.  Всі роботи проводяться безкоштовно для міста. Фінансування здійснюється за кошти Європейського союзу та людей, які вболівають за долю тварин.

Попереду ще 3 тижні роботи, а вже простерилізовано близько  50 безпритульних тварин. Усіх, як розповіла Олександра Лісчишина, відловлювали виключно гуманними методами. За її словами, Чернігів пішов правильним шляхом у вирішенні проблеми.

В роботі  задіяна мобільна клініка та автомобіль  для відлову безпритульних тварин. Ефективність співпраці підкреслює і керівниця ветеринарно – стерилізаційного центру »Крок до тварин»  Тетяна Діденко.

Тетяна Діденко  каже, вивчатимуть досвід товариства  «Чотири лапи» для того, аби використовувати його в своїй роботі. Адже зоозахисна організація працює в Україні вже 12 років і допомагає містам вирішити  проблеми безпритульних тварин.