НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Інклюзивний майданчик

Featured Video Play Icon

На радість дітям у Чернігові створили інклюзивний дитячий майданчик. 15 жовтня за сприяння міської влади відкрили унікальний дитячий майданчик для дітей з особливими потребами. Нову локацію вподабали як малі чернігівці так і їх батьки.

Дитячий майданчик біля скейтпарку уже давно потребував капітального ремонту, вважає Ярослав Куц. Тому міська влада вирішила оновити вже існуючий майданчик та зробити його більш доступним для дітей з особливими потребами.

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко розповів про те , як виникла ідею майданчику для особливих діток. За його словами, по всій території майданчику зроблено спеціальне гумове покриття.  Два с половиною мільйони гривень – це загальна кількість коштів, що була витрачена на ремонтні роботи.

Відновлений майданчик, це лише один із тих , що були капітально відремонтовані. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца, зараз триває розробка проєкту модернізації всієї локації , від скейтпарку вздовж центральної алеї аж до вулиці Софії Русової.