Факт-новини: оперативні сюжети

Листи Діду Морозу

Featured Video Play Icon

Чернігівські малюки – вихованці дошкільного навчального закладу номер 1 – чекають на прихід зимового чарівника. Підготовка до новорічних свят тут вже розпочалася. З нагоди всесвітнього Дня замовлення подарунків та написання листів Діду Морозу, який традиційно відзначається 4 грудня, діти старших груп писали святкові листівки. В них розповідали про свої добрі справи і просили довогоочікуваний подарунок. Свої мрії малеча висловлювала у малюнках. Листи побажань були різними.

Вихователі збирають листівки, аби жодна не загубилась. Аліна Ковтун розповідає, коли діти дізналися, що писатимуть побажання, дуже зраділи. Адже кожен із них має дитячу мрію і так важливо, щоб вона здійснилась. Листи, підготовані вихованцями групи, жінка передасть батькам, а ті вже разом з малюками, відправлятимуть їх адресату.

Свої листи зимовому чарівникові поспішає відправити до скриньки остання старша група. Побажань у дітлахів було багато, тому писали довго і трохи спізнилися. Маленька Аріна з нетерпінням чекає приходу Нового року і подарунків від Діда Мороза. Каже, все що хоче отримати цього року, зобразила на малюнку.

Писати листи і розповідати в них про свої мрії вкрай важливо, кажуть психологи. На їх думку, чим довше маленька людина буде вірити в Діда Мороза, тим краще, оскільки у свідомості формується тверда впевненість в тому, що дива можливі.

До Нового року залишається менше місяця. Час написати лист-послання з найпотаємнішими бажаннями і мріями ще є. І зовсім неважливо, скільки вам років, головне робити це потрібно з вірою в те, що знайдеться добрий чарівник, який усе виконає.