Факт-новини: оперативні сюжети

З криками та мінуванням. Простежується аналогія

Новий Чернігів

4 грудня 2020  Владислав Атрошенко згадав події , які відбувалися у сесійній залі Чернігівської міської ради  4 грудня 2015 , коли він складав свою першу присягу як міський голова та провів аналітику з тим, що відбувалося  3 грудня 2020 у сесійній залі Чернігівської обласної ради.

Я зачитував присягу під улюлюкання окремих політсил. Де зараз представники цих політсил.  Аналогічна ситуація в Чернігівській обласній раді. Собачки приємні шукали вибухівку. Є більшість голосів у сесійній залі . Проти чого протестувати, – акцентував Владислав Атрошенко.

Повідомленням  про замінування окремі політичні сили намагалися  відтягнути пленарне засідання на 9 грудня. Але це принципово нічого не змінювало. Коаліція у кількості 34 депутатів була сформована ще до засідання і кожен з її членів засвідчив підписом  свою згоду працювати в команді , – повідомив  лідер політичної партії « Рідний дім» Владислав Атрошенко.

При цьому ініціатором  створення коаліції у складі 3-х політичних сил виступив ” Рідний дім”, який отримав 19 депутатських мандатів із 64 в обласній раді і створив  найпотужнішу  фракцію у депутатському корпусі.

Нагадаємо, спроба зірвати  першу установчу сесію обласної ради VIII скликання 3 грудня  не вийшла. Вона відбулася.

Найголовніша задача ПП ” Рідний дім ” працювати на Чернігів та Чернігівську область з такою якістю, щоб люди сказали , що ми не помилилися у своєму виборі, – підсумував лідер ПП « Рідний дім» Владислав Атрошенко.