Факт-новини: оперативні сюжети

Корюківка – центр району

Featured Video Play Icon

Згідно з Постановою Верховної ради України, у Чернігівській області замість 22 –х районів тепер буде 5. Корюківка  стане центром одного з них. Про це стало відомо у липні, а офіційно цю подію обговорили 8 серпня під час свята, яке відбулося тут за підтримки політичної партії « Рідний дім». На центральній площі зібралися люди з навколишніх сіл та містечок. Приїхав до Корюківки і народний депутат України VIII скликання. Анатолій Євлахов тисне руку лідеру ПП «Рідний дім».

-Це – партія успіху. Це партія створена не для того, щоб брати участь у виборах, а для того, щоб перемогти. Взяти на себе відповідальність і навколо себе об`єднати усіх людей, які хочуть змінювати Чернігівщину разом ,- так прокоментував свою позицію Анатолій Євлахов.

-Для мене питання стоїть в тому, щоб виправдати довіру людей, щоб люди не пошкодували, як це зазвичай буває через рік-два, що знову помилилися. Я усі зусилля буду спрямовувати  і партія буде спрямовувати на те, щоб люди нарешті сказали, ми не помилилися,- підсумував  в інтерв`ю журналістам Владислав Атрошенко.

На сцені виступали місцеві зірки. Діти ласували солодкою ватою та розважалися на атракціонах. Традиційно коротка презентація регіональної політичної партії « Рідний дім» розпочалася з представлення її лідера та його команди.  Людей, які виходили на сцену, зустрічали  оплесками.

Хедлайнером свята стала українська зірка  Ірина Федишин.  Корюківці співали та танцювали в ритм з її пісням.

 Файєр – шоу стало яскравим , гарячим акордом  суботнього вечора, 8 серпня, у Корюківці.