Новини

Дощі та сильний вітер: в Україні погіршиться погода

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про погіршення погоди в Україні 24 вересня. У низці областей очікується сильний вітер.

За даними УкрГідрометцентру, 24 вересня вночі на заході, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях місцями 25-30 м/с (І
рівень небезпечності, жовтий).

За інформацією синопткині Наталки Діденко, температура повітря у п’ятницю, 24 вересня, вдень у більшості областей України становитиме +10+16 градусів, на Півдні до +15+18 градусів. Нижчі градуси затримаються на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами: +8+13 градусів.

Атмосферний фронт північного циклону принесе дощі, часом помірні, навіть і до сильних. Дощі йтимуть разом із фронтом – спочатку Північ, Захід, Центр.

Потім, у другій половині дня та ввечері – Центр, Південь, Схід.

За інформацією Чернігівського обласного центру з гідрометеорології, 24-25 вересня у Чернігові очікується дощ, температура повітря вдень коливатиметься у межах +9+14 градусів, вночі – +2+7.  У неділю, 26 вересня, у місті трохи потеплішає. Вдень стовпчики термометра підіймуться до +12+17 градусів, вночі – до +7+12. Але йтиме дощ. З понеділка, 27 вересня, синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями.