Факт-новини: оперативні сюжети

Коли завершиться ремонт на вулиці Київській?

Featured Video Play Icon

На вулиці Київській досі триває ремонт дороги, який мав би фінішувати. Заважають дорожникам перейти на відрізок поблизу Римо-католицької церкви, а саме від вулиці Боднарука до Гончої – незавершені роботи з прокладання підземних комунікацій. Під час виконання земельних робіт підрядники натрапили на газопровід.

На ситуацію, яка склалася на вулиці Київській, звернув увагу міський голова Владислав Атрошенко під час ранкової наради в муніципалітеті.

Підрядники відправили відповідне звернення до «Чернігівгазу» аби підприємство, якомога швидше відреагувало на ситуацію і перенесло газопровід. Вже завтра на цій ділянці працюватимуть газовики.

Щойно роботи з боку «Чернігівгазу» будуть виконані, протягом двох днів завершать прокладання каналізації, обіцяє підрядник.

Тим часом з іншого боку цієї ділянки по вулиці Київській, починаючи від вулиці Північної, де комунікації вже замінені, активно працюють дорожні служби. Наразі вони вкладають нижній шар асфальтобетону.

За словами Олександра Харчука, якщо все буде йти за планом, нижній шар асфальту на вулиці Київській зроблять до кінця листопада. Тоді ж і відкриють рух для автотранспорту. Верхній шар асфальтобетону на цій вулиці, починаючи від пр. Миру і до вулиці Грибоєдова, планують вкласти вже в наступному році.