Факт-новини: оперативні сюжети

Кінець навчання

Featured Video Play Icon

 Скільки офіцерів та студентів отримали дипломи академії ДПтСУ?

Третій випуск магістрів Академії Державної пенітенціарної служби. Цьогоріч він проходить в залі засідань Чернігівської обласної ради. Учасники хвилюються. Для них закінчується студентське життя і розпочинаються робочі будні. Аліна Мартиненко з Ічні, каже, мріяла про спеціальність правника з дитинства. Отримує червоний диплом, бо дуже хотіла вчитися.

Але розслабитися в академії могли лише студенти. У житті курсантів – дисципліна , порядок та військова виправка. Але між тим майбутні офіцери теж прощаються з альма – матер з певним сумом. Іван Рахільчук з Вінниці. Лейтенант за цей час у прямому сенсі зріднився з Черніговом. Бо знайшов тут дружину.  Його кохана через три місяці закінчує бакалаврат . Сьогодні у цьому залі разом з батьками прийшли привітати Івана з випуском.

Дійсно справжніх красенів в академії не бракує. З цим дівчата – випускниці погоджуються. Гімном України розпочинається офіційна частина свята.  Двадцять офіцерів та 21 студент правознавець отримують дипломи про закінчення Академії. Їх вручають ректор вишу Олексій Тогочинський та заступник Міністра юстиції України Віталій Василик. Посадовець опікується питаннями пенітенціарної служби і приїхав до Чернігова аби особисто привітати правників із початком непростого , але важливого етапу в їх житті.

Ректор Академії теж привітав свої випускників та побажав їм реалізації у професії.  Непрості моменти переживають як випускники так і їх викладачі. Вікторія Анищенко , каже головне для них – бути гідними людьми.  У нове життя випускників в цей день проводжали не тільки їх викладачі , а й друзі, рідні та знайомі.