Новини

Чернігівська «Десна» перемогла футболістів з Маріуполя

1-го липня чернігівська “Десна” зіграла на виїзді з футбольним клубом “Маріуполь”. Протягом першого тайму господарі поля виглядали більш впевненими і частіше атакували, але сіверянам вдавалося стримувати натиск. Разом з тим півзахисник “Маріуполя” Олексій Кащук протягом 7 хвилин двічі грубо зіграв проти футболістів “Десни”, отримав за це дві жовті картки і покинув поле.

Втім, на активність азовців це майже не вплинуло, і в самому кінці доданого арбітром часу Андрію Кулакову вдалося забити гол у ворота гостей, але нападник був в офсайді і рахунок так і залишився “сухим”.

В другому таймі чисельна перевага “Десни” почала даватись взнаки – тепер вже сіверяни почали атакувати частіше. На 54-й хвилині воротар “Маріуполя” ледве відбив м’яча на самісінькій лінії воріт. Згодом, на 65-й хвилині господарі перейшли в атаку і Андрій Кулаков – тепер вже без офсайду – відкрив рахунок. Але радість азовців тривала недовго – за лічені хвилини Калітвінцев, пройшовши правим флангом, прострелив повз чотирьох гравців “Маріуполя” у штрафний майданчик, а там Будківський перенаправив м’яч у ворота суперника. З рахунком 1-1 і без особливо небезпечних моментів гра тривала наступні 20 хвилин, аж поки у доданий арбітром час Денис Безбородько вдалим ударом не вивів “Десну” вперед. Разом з тим, завдяки його голу чернігівський клуб злетів на першу позицію таблиці УПЛ.