ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Групи раннього віку відкриваються у дитячих садках Чернігова

Featured Video Play Icon

Чернігівські дитсадки відновлюють роботу груп раннього віку, а саме від 2-ох до 3-ох років. Відповідне рішення, враховуючи запит від батьків, які працюють і мають десь залишати своїх дітей, а також безпекові і технічні питання, ухвалили 13 квітня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомив у своєму телеграм-каналі виконуючий обов’язки міського голови Олександр Ломако, вже від 17 квітня вони запрацюють у трьох ДНЗ – №39, 43 та 70. А від травня ще в п’яти – №52, 54, 58, 64 та 65. Пізніше, в планах розширити цей перелік дитсадками №53 та 69.

Мова про заклади, в яких є вхід в укриття безпосередньо із самого приміщення садочка. Ясельні групи вже почали формувати, записати дитину можна звернувшись до завідуючих садочками, або до управління освіти.

За словами його очільника Василя Білогури, нині у дитсадках залишаються вільними 1235 місць у різновікових групах, а від 10 квітня свої двері для малечі відкрив ще один ДНЗ, вже 37-ий у Чернігові.