НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Дорожні роботи у Чернігові добігають кінця

Featured Video Play Icon

Останнім   об’єктом  на ділянці  по вулиці Дрозда, що у мікрорайоні Коти, у місті  фінішують дорожні роботи, заплановані на цей рік.  Тут проводиться  поточний ремонт дороги, загальною протяжністю 840 метрів.  Розпочали його  півтора місяці тому і ось завершують. Сьогодні  інтенсивно працюють над укладанням вирівнюючого шару асфальтобетону. Значний обсяг ремонту   вже позаду, розповідає директор шляхо-будівельного управління №14 Олександр Харчук.

Фінансування дорожніх робіт на цьому об’єкті  проводиться  за рахунок коштів з міського бюджету. Загальна вартість –  близько 10  мільйонів гривень. За словами, Олександра Харчука, завершити  ремонт на цій ділянці і  повністю відкрити  рух для транспорту  планують  протягом трьох днів.

Варто зазначити, що  2020 рік для дорожників   Чернігова став надзвичайно продуктивним. Так, протягом  цього року в обласному центрі відремонтували 37 вулиць. На 26-ти провели поточний ремонт,  на 11 –    капітальний. Крім того, 1 вулицю  на Шерстянці побудували з нуля, реконструювали 2 транспорті розв’язки.