Новини

Продав обріз та набої: на Чернігівщині затримали торговця зброєю

Співробітники кримінальної поліції Корюківського райвідділу затримали зловмисника, який продав зброю та набої місцевому мешканцю.

Нещодавно до оперативників поліції надійшла інформація про те, що 46-річний мешканець Корюківського району намагається продати зброю. Чоловік збув земляку обріз гвинтівки та понад сорок набоїв до автоматичної зброї.

Читайте також: Зберігав вдома зброю, боєприпаси та наркотики: поліція затримала мешканця Чернігівського району

Відомості про подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В ході проведення санкціонованого обшуку в оселі зловмисника поліцейські виявили: тротилову шашку, пластину активної броні, електродетонатори, два постріли до РПГ – 7, артилерійський порох та близько двохсот набоїв різних калібрів до автоматичної стрілецької зброї.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.