ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Черніговом курсує прикрашена комунальна техніка і транспорт

Featured Video Play Icon

Дарувати людям святковий настрій навіть у повсякденних речах. У Чернігові до Нового року прикрасили комунальну техніку: сміттєвози та тролейбуси. На дороги міста вийшли дві вбрані машини для вивозу сміття та десять «рогатиків». Комунальники кажуть: ілюмінація не потребує зайвих витрат електроенергії та не завадить роботі техніки.

-По-перше, ці машини будуть виконувати свою основну функцію – це забирати сміття, по-друге вони, коли темно, в темний час, будуть підсвітлювати людям вулиці і ті місця, де знаходяться люди, а, по-третє, новорічне свято наближається і буде настрій у людей кращий, – зазначає менеджер зі зв’язків із громадськістю КП АТП-2528 Владислав Савенок.

-У наш час приводів для радості не так багато. От і ми вирішили хоча б якимось чином, трошечки додати святкового настрою.  Маршрути будуть це 9-й маршрут і 11-й, тобто ми обрали ці два маршрути, тому що вони найбільш покривають і центральну частину, і спальні райони, тобто містяни ввечері зможуть і скористатися таким транспортом, і побачити його рух по місту, – розповідає начальник КП «ЧТУ» Руслан Ємець.

Один зі сміттєвозів, який радуватиме новорічними вогниками містян, передали цього літа Чернігову латвійські партнери як гуманітарну допомогу. Машину вже підготували і з нового року вона буде регулярно працювати на благо міста.

-Хотілось також перед новорічними святами подякувати колегам з Латвії за подарунок, який вони нам зробили – машину для вивозу сміття. Машина дуже файна, гарна. З новорічними святами, колеги, – вітає зі святами водій сміттєвоза Володимир.

Жителі Чернігова задоволені такою ініціативою комунальних служб, адже в тяжкі часи варто радіти навіть дрібницям.

– Знаєте як дітки наші відреагували: «Вау!».

-Взгалі то дуже гарно, особливо в наш час, для діток. Свято не потрібно віднімати, я так гадаю.

Курсувати містом прикрашена комунальна техніка буде щонайменше до кінця різдвяно-новорічних свят.