НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Чернігів з теплом

Featured Video Play Icon

  • Ми розпочали опалювальний сезон. Ми його рознесли в часі. Раніше включити дитсадки, лікарні. Включили опалення житлового сектору. З  четверга дивимося, щоб було увімкнуто опалення у школах, де будуть розміщені виборчі дільниці, – повідомив Чернігівський міський голова  Владислав Атрошенко на оперативній нараді у вівторок.

Як проінформували керівники  двох теплогенеруючих компаній Чернігова  жодних проблем з підключенням до опалення як установ, так і житлових будинків   у перший день старту нового опалювального сезону не виникало. Все йде за планом.

  • Лікувальні заклади підключені. Із житлових будинків із 586 підключено близько 400 вчора. Решту підключимо  сьогодні. Аварійних ситуацій не виникло. Розпочали сезон нормально, – відзвітував керівник компанії « Технова» Олексій Щербина.
  • Вчора підключили 29 дитячих садочків та лікарні, крім другої. Не було заявки. Але ми готові увімкнути тепло і туди. Вчора підключили 288 будинків . Всього 697. Решту сьогодні підключимо, – підсумував керівник АТ « Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко.

У  четвер мають дати тепло і в приміщення закладів освіти міста , де будуть розміщені виборчі дільниці. При цьому  на час канікул повноцінного опалення  у школах вмикати не будуть.