НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

1000 нових дерев щороку

Featured Video Play Icon

З відзначення двох будівельників , які до речі, обоє  фахові шляхобудівельники,   розпочалася 20 жовтня  ранкова нарада у Чернігівській міській раді.

  • Почесні відзнаки двом цікавим особистостям, які зробили серйозний внесок у розвиток міста Чернігова і які є еталоном підготовлених кадрів ще тієї радянської освіти. Це Сердюк Олександр Вікторович і Харчук Олександр Романович. Хочу щиро привітати і подякувати за роботу, за допомогу. Такого високого рівня , як Харчук, лишається фахівці в Україні чоловік 30 на 40 мільйонну країну , з колосальним досвідом, класичною освітою  і досвід говорить сам за себе, – наголосив Владислав Атрошенко.

Через те, що Харчук на лікарняному, почесну відзнаку  йому передали через начальника управління ЖКГ. А Олександр Сердюк отримав відзнаку особисто.

А далі розглядали робочі питання.  Владислав Атрошенко  подякував усім, хто долучився до Дня довкілля 17 жовтня.

  • У нас на 100 адресах відбулося висадження дерев. Я радий, що ми вгадали з цією програмою, відновлювальної вартості дерев і саме такі дерева, 5-6 річного віку і старші, потрібно висаджувати на магістральних вулицях Чернігова, – підсумував мер.
  • Висаджено 3 вида дерев. Це вишня кучерява, клен  з формованою кроною і платан. Всього таких підготовлених  і підрощених дерев висаджено 248. Також близько 100 дерев у кварталах, на Масанах, у Березовому гаю.  Висаджені дуби червоні, берези, уксусні дерева, – проінформував керівник КП « Зеленбуд « Роман Старіков.

Щороку  у Чернігові  потрібно висаджувати  не менше тисячі сучасних та якісних дерев  з уже сформованою кореневою системою, – такі плани у  міського голови. Результат можна побачити на в`їзді  до Чернігова, де свого часу висадили 250  дубів .

Цієї осені на в`їзді  в місто також мають висадити  сучасні та  якісні  ялини.  Відповідне доручення від Владислава Атрошенка  отримали профільні керівники управлінь. Кошти на це вже перераховані на рахунок КП ” Чернігівбудінвест”.