Факт-новини: оперативні сюжети

Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу: хто швидший серед силових структур?

Featured Video Play Icon

28 правоохоронців з Чернігівщини зібралися 31 серпня у центральному парку культури та відпочинку на Динаміаду аби позмагатися за першість у легкоатлетичному кросі. У чемпіонаті області, який відбувається щорічно, взяли участь 9 команд, серед яких були представники усіх силових структур окрім Збройних Сил України.

Учасники змагань долали три дистанції: 1, 3 та 5 км. Головний суддя змагань Володимир Рябов зазначає, що навіть дощ не може стати на заваді тим, хто хоче отримати бажаний результат.

На дистанції один км перше місце посів Дмитро Мироненко. 3 км найшвидше подолав Юрій Вихопець. І на найдовшій дистанції, яка сягала 5 км, першим прийшов Олійник Павло. Серед команд перше місце отримало Головне управління Національної поліції Чернігівської області. Багаторазовий переможець Дмитро Мироненко у свої 46 років змагається на рівні з молоддю та показує високий результат.

Учасники змагань запевняють, що на чемпіонаті присутня здорова конкуренція, але не більше. Правоохоронці охоче підтримують один одного, деякі з них навіть знайшли тут собі товаришів.

Призерів нагородили грамотами, медалями та кришталевими кубками. Змагання було відбірковим етапом на головний старт цього сезону – чемпіонат України, який відбудеться в Одесі у жовтні.