Факт-новини: оперативні сюжети

Чемпіонат області з дзюдо

Featured Video Play Icon

Перші змагання з дзюдо після тривалої карантинної паузи  пройшли  у Чернігові. Чемпіонат області зібрав на татамі близько сотні  учасників різних вікових категорій –хлопців  і дівчат 2004-2006 р.н. і дорослих спортсменів.

Юна  борчиня  з Чернігова Софія Спіцина  дзюдо займається лише 2 роки. За цей  час в активі спортсменки вже чимало нагород. Дівчинка впевнено долає труднощі і крокує до перемог. Наразі видихає з полегшенням. Сьогоднішні змагання для неї вже закінчилися. Дзюдоїстка продемонструвала якісну боротьбу  і  чекає на своє почесне перше призове місце. Залишилось декілька годин до нагородження –   і в  скарбничці  буде чергова медаль.  Наразі тримає кулачки за своїх. Власним же результатом – задоволена.

Суддівська команда пильно стежить за змаганнями. Напруга між учасниками висока. Боротьба  – запекла, але справедлива. Перемагають  в ній  найсильніші та найтехнічніші.

На свій фінальний поєдинок чекає і Костянтин Моткін,  який присвятив улюбленому  спорту 15 років. Хлопець не  сумнівається у своїх силах,  адже за плечима має багато відзнак у змаганнях навіть міжнародних  рівнів. 2 поєдинка вже позаду. До перемоги  – декілька кроків.  І от  момент істини для хлопця настав. Костянтин  вдало завершив  виступ у чемпіонаті і отримав  першість. Загалом всі учасники  показали відмінний результат. Наприкінці їх нагородили  медалями і грамотами. А найкращі отримали і путівку до всеукраїнського   чемпіонату., який  відбудеться 22- 23 жовтня у Сумах. За результатами сьогоднішніх поєдинків, у федерації дзюдо повністю сформують збірну Чернігівщини, яка  і представлятиме наш регіон на цьому змаганні.