Факт-новини: оперативні сюжети

Зустріч із чернігівцями

Featured Video Play Icon

Про долю Чернігівської ТЕЦ, старі дерева та підвищені пішохідні переходи – ці та інші питання ставили мешканці вулиці Толстого на зустрічі з представниками міської влади. 5 жовтня заступник міського голови Олександр Ломако зустрівся з мешканцями мікрорайону Лісковиця.

Люди звернули увагу на погане   освітлення вулиці та необхідність ремонтів міждворових проїздів. Олександр Ломако зазначив, що наразі в місті прийнято програму відновлення вуличного освітлення. Щодо ремонтів міждворових проїздів, заступник міського голови зауважив, що багато залежить від бюджету міста, але план ремонтних робіт вже визначено. Також мешканці мікрорайону просили  встановити підвищені пішохідні переходи на вулиці Толстого.  Олександр Ломако розповів, що в місті вже розпочато   встановлення  подібних переходів по вулиці Серьожнікова та по проспекту Миру,   і по вулиці Толстого постараються встановити підвищені пішохідні переходи.

На  Лісковиці проживає багато людей, що працюють на Чернігівській  ТЕЦ. Їх цікавить доля цього енергогенеруючого підприємства. За словами Олександра Ломако, міський голова Чернігова не планує продовжувати договір оренди з ТЕЦ. На зустрічі обговорили інші важливі для мешканців вулиці питання, зокрема очищення Десни, озеленення міста. Люди скаржились на шум від автомийки, що знаходиться поряд. Представники міської влади взяли всі питання на контроль.