НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Благодійна акція в колегіумі №11

Featured Video Play Icon

Творити добро і допомагати нужденним  – це легко! – впевнені учні і вчителі чернігівського колегіуму №11. Напередодні Дня Захисника України  у навчальному  закладі  провели  благодійний захід, спрямований на допомогу АТОвцям, онкохворим дітям та тваринам.   Ініціатори акції – учнівське самоврядування.  На другому поверсі  школярі облаштували  5 локацій, до яких з самого ранку діти  приносили різні  речі та продукти харчування.

Аби не створювати скупчення, всіх, хто бажав долучитися до акції,  до локацій  запускали  по декілька осіб, здебільшого по двоє представників з одного класу.

Подібні заходи  організовують у колегіумі не вперше. Щорічно учні й вчителі  намагаються допомогти всім, хто цього потребує, каже заступниця директора з виховної роботи Тамара Пивоварова.

 Усі речі, які зібрали під час акції,   в найближчі дні будуть доставлені  нужденним. Всі вихованці колегіуму під час благородної місії  отримали море задоволення, адже не лише долучилися до потрібної справи, а й отримали   урок доброти.