Факт-новини: оперативні сюжети

«Без обмежень» – два неймовірних концерта в Чернігові

Featured Video Play Icon

З дотриманням усіх карантинних норм , два концерти в один день відіграв рок гурт ” Без обмежень “, в Чернігові кращі композиції лунали зі сцени музично-драматичного театру. До візиту в наше місто хлопці вже побували в багатьох містах України. Взагалі тур триватиме до 16 червня. Насолодитися українськими композиціями, які йдуть від романтичної душі колективу і, звісно ж, які так проникливо передає фронт-мен гурту Сергій Танчинець, прийшло багато шанувальників.

Гурт розпочав свою діяльність у Закарпатському місті Мукачево ще в далекому 1999 році , але, серед глядачів є й такі, хто про нього навіть не здогадувалися. І це знайомство відбулося вже через декілька хвилин. Не змушуючи себе довго чекати, колектив з’явився у повному складі. Сергій Танчинець розпочав із притаманних йому жартів, аби налаштувати свою публіку на правильну хвилю .

Зараз гурт ” Без обмежень ” є найбільш гастролюючи і найбільш успішнішим, навіть в моменти посиленого карантину у 2020 році не зупинялися, організували безпечні автотури Україною. Музиканти виступили на території колишнього аеропорту в Луганській області та на інших майданчиках, глядачі дивилися концерт із своїх авто. Та колектив весь цей час мріяв знову повернутися на сцену.

Півтори години абсолютної віддачі промайнули як одна хвилина. Звісно ж після таких овацій колектив знову повернувся на сцену. Отримавши сповна те за чим прийшли, поділилися і з нами своїми враженнями Задоволення отримала не тільки публіка, а й сам колектив. Більше пісень і вражень про виступ рок – гурту, незабаром в програмі ” Гастролер “.