Факт-новини: оперативні сюжети

8-й навчальний центр ДССТ отримав новий бойовий прапор

Featured Video Play Icon

У 8-ому навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту – оновлений прапор. Ця подія співпала з відзначенням 30-ї річниці з Дня створення Збройних Сил України. 7 грудня на плацу пройшли урочистості. Особовому складу частини оголосили привітання Президента України.

Бойовий прапор зі стрічкою “Чернігівський” 8-му навчальному центру ДССТ вручив генерал-лейтенант Євген Мойсюк під час урочистостей на Михайлівській площі у Києві. Наступного дня оновлений штандарт офіційно представили у Чернігові.

Капелан частини отець Ігор провів ритуал освячення бойового стягу.

Святкове шикування супроводжувалося військовим оркестром 8-го навчального центру на чолі з диригентом, полковником Миколою Смалем. За виконання присяги і служіння українському народові кращим фахівцям центру вручили почесні відзнаки. Від міської ради привітав військових начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР Андрій Дериземля.

8-й навчальний центр ДССТ готує цілий ряд спеціалістів, серед яких, зокрема: військові сапери, водолази, пожежні та низка інженерних спеціальностей.